Vânzarea de bușteni realizată pe bază de comenzi prealabile la Rapidforest

Vânzarea de bușteni

Cu toții visăm să evadăm la sfârșitul săptămânii într-un loc liniștit în natură, unde ne putem descărca tot stresul acumulat. Pentru mulți, oaza de fericire este o casă din bușteni. Rapidforest vă oferă această posibilitate prin vânzarea de bușteni, direct din depozitul nostru, cu o prelucrare minimă.
În ziua de azi există o cerere tot mai mare pentru bușteni de pin. Motivul principal este, răspândirea construirii caselor din bușteni, pentru că sunt ușor de construit și, datorită proprietăților pozitive ale pinului, ele arată o durabilitate excelentă. Izolarea lor termică este ideală, iar conducerea diferitelor firi în pereți nu este o provocare datorită strucurii lemnului de esență moale. Desigur, nu se poate opri aici, deoarece buștenii au un potențial incredibil în fabricarea mobilei. Din ce în ce mai des apar cereri pentru paturi, canapele, fotolii realizate din bușteni.

Principalul profil al companiei Rapidforest este vânzarea de bușteni, dar scopul nostru este valorificarea tuturor resturilor, materiilor secundare, ce se produc prin prelucrarea lemnului. Așa că, pe lângă vânzarea de bușteni, la noi puteți achiziționa și alte produse, precum: cherestele de rășinoase, cherestele uscate, rumeguș și tocătură de lemn, etc. Recoltarea buștenilor se desfășoară în condiții controlate, luând în considerare reguli stricte și principiile ecologice. Vânzarea de bușteni se desfășoară pe bază de comenzi prealabile, însă dispunem mereu de cantități mai mici de bușteni în depozitul nostru. Contactați-ne cu încredere!

Leave a comment