Servicii de traducere în maghiară pentru a înființa o afacere în Ungaria

traducere în maghiară

Serviciile de traducere în maghiară în domeniul juridic și al afacerilor chiar este un ajutor real în vederea înființării unei afaceri în Ungaria. Însă, a înființa o societate comercială nu este o procedură foarte simplă, care se termină cu înregistrarea firmei la Registrul Comerțului.
Când se înființează o societate comercial, primul pas este de a rezerva denumirea companiei, care de multe ori nu este simplu deloc. O traducere în maghiară a denumirii societății mamă, poate fi o opțiune bună.

Următorul pas ar de a stabili unde va fi sediul social. Pentru asta trebuie să dețineți proprietatea în care va funcționa societatea, dovada fiind titlul de proprietate. În cazul în care sediul este închiriat, se face un contract de închiriere cu proprietarul.

Următoarea întrebare este cine ar trebui să fie administratorul? Și care ar trebui să fie relația sa cu societatea? După legea în vigoare, administratorii își pot îndeplini atribuțiile fie ca angajați, fie ca mandatari. În cazul în care sunt angajați, aceștia trebuie să încheie un contract de muncă cu societatea. Un administrator numit printr-un contract de mandat își poate desfășura activitatea fără a fi remunerat, dar societatea va trebui să plătească contribuții, dacă nu are statut de asigurat social.
La înființarea unei societăți, se impune un capital social minim, care va fi vărsat într-un cont bancar sau să fie depus la administrator. Următorul pas va fi de a stabili, daca firma va fi plătitor de TVA sau neplătitor de TVA. Următorul pas poate fi deschiderea unui cont bancar, deși acest pas poate fi făcut și înainte de inițierea procedurii de înregistrare, după care urmează raportarea către autoritățile fiscale.

Următorul pas este contabilitate. Este recomandabil să consultați cu un contabil înainte de a înființa societate comercială. O consultare prealabilă poate răspunde la multe întrebări și poate scuti firma de costuri inutile. Iar odată ce cererea de înregistrare a societății a fost depusă, încep să curgă termenele fiscale.
Pentru a depăși toate obstacolele în acest sistem, o traducere în maghiară și din maghiară trebuie efectuată de către un traducător autorizat, cu experiență și relații bine verificate în acest domeniu, pentru a face diferența între succes si eșec.

Leave a comment