Convectoarele electrice, vom afla cât mai multe despre ele

Convectoarele electrice

Convectoarele electrice sunt panouri, le putem adresa comenzi chiar și de la distanță. Este alcătuit oamenilor contemporani, trăitorilor secolului 21, fiindcă este foarte economic, elegent, modern și utilitatea sa poate fi folosită într-un mod comod, și foarte simplu.

Acest desing premiat a fost creat în atelierul Hareide Designmill, ei colaborând cu firma ADAX și cu inginerii săi profesioniști. Eleganția convectoarele electrice scoate în evidență atât spațiile moderne, cât încăperi amenajate într-un stil classic. Această marcă norvegiană deja de multe ori ne-a dat dovadă de faptul că produsele lor se pot utiliza fără dificultăți, într-un mod simplu și comod, acest lucru este caracteristic și conventoarelor electrice.

Convectoarele electrice pot fi montate fără probleme și în spații cu umiditate, datorită izolației duble de protecție (IP 24). Așadar convectoarele electrice pot fi plasate inclusiv în băi, toalete, etc. într-un mod sigur.

Termostatul care este în conținutul Convectoarelor electrice poate fi programat pe un interval de timp de o săptămână. Temperatura dorită o putem programa să difere pe timpul zilei și pe timpul nopții. Acest termostat al convectoarele electrice poate fi programat de oriunde, printr-o aplicație mobilă de pe telefon sau tabletă.
Termostatul din interiorul Convectoarelor electrice menține temperatura setată, acest lucru oferă o funcție atât comodă, cât și economică. Afisajul LCD arată temperatura exactă din încăpere, așadar temperatura poate fi verificată de oriunde de pe telefoane sau tablete. Aplicația cu ajutorul cărora putem da comenzi, sau verifica tempera, este compatibilă în Windows, iOs și Android.

Dimensiunea modelelor diferă, așadar, Modelul Adax WiFi este de o înălțime de 330 mm, fiind un model classic; iar modelul lung are dimensiunea de 210 mm. Convectoarele electrice funcționează la 230 V, pot fi montate cu cablu de alimentare sau cu legătură directă. Alături de convectoarele electrice primim și o consolă de perete.
Achiziționarea Convectoarelor electrice este întotdeuna o idee genială.

Leave a comment